Comori văzute, auzite şi de folos regelui şi țării. Artă, decor, cultură şi idei inovatoare în corespondența Reginei Elisabeta cu Regele Carol I.

Al doilea eveniment din proiectul Istorie Regală în România. Valori europene în Artă și Arhitectură – Conferințele „Ruxanda Beldiman” desfășurat de Fundația Culturală Secolul 21 în acest an, cu sprijinul financiar al A.F.C.N., a avut loc miercuri, 12 septembrie a.c. în Sufrageria Regală de la Muzeul Național de Artă al României: Doamna SILVIA IRINA ZIMMERMANN (Germania) a prezentat unui public deosebit de numeros conferința cu tema:

Comori văzute, auzite și de folos Regelui și țării. Artă, decor, cultură și idei novatoare în corespondența Reginei Elisabeta cu regele Carol I.

Onorată de o serie de personalități ale vieții literare, artistice și politice românești, conferința a fost precedată de intervențiile Domnului Arh. LIVIU CONSTANTINESCU, Director General al M.N.A.R., a Doamnei ALINA LEDEANU, Președinte al Fundației Culturale Secolul 21 și a Doamnei CARMEN TĂNĂSOIU, conservator la M.N.A.R., care au prezentat atât personalitatea RUXANDEI BELDIMAN, cât și conținutul și importanța proiectului F.C.S.21.

Untitled-1

2 Afis Istorie R 1E

Al doilea eveniment în cadrul proiectului ISTORIE REGALĂ ÎN ROMÂNIA. VALORI EUROPENE ÎN ARTĂ ȘI ARHITECTURĂ. Conferințele „Ruxanda Beldiman” este reprezentat de conferința susținută de  Doamna Silvia Irina Zimmermann (Germania),  Comori văzute, auzite şi de folos regelui şi țării. Artă, decor, cultură şi idei inovatoare în corespondența Reginei Elisabeta cu Regele Carol I. 
 
Aceasta va avea loc miercuri, 12 septembrie 2018, ora 17, în Sufrageria Regală de la Muzeul Național de Artă al României.
INVITAȚIE-conferinta-Zimmermann
CV Silvia-Irina-Zimmermann-1Programul evenimentelor 2

Share This Post