REVISTA SECOLUL 21 la “FEST-in pe Bulevard”

home10

În cadrul proiectului Biblioteca din „Livadă” realizat de Fundația Culturală  Secolul 21 prin co-finanțarea asigurată de A.F.C.N. și parteneriatul cu Teatrul Nottara, numărul Biblioteci al revistei Secolul 21 va fi lansat pe 21 octombrie a.c.,orele 18,  în seara de Gală a Festivalului de Teatru FEST-in pe Bulevard, ediția a VI-a.

Capitolul “Între Livada cehoviană și legenda bibliotecii”, imaginat și coordonat în numărul Biblioteci de criticul și istoricul de teatru GEORGE BANU, va constitui principala temă a evenimentului, la care vor participa: GEORGE BANU, regizorul TOMPA GABOR, scenografa CARMENCITA BROJBOIU, fotograful de artă MIHAELA MARIN, precum și ALINA LEDEANU, director al revistei și președinte al FCS 21.

O expoziție cu fotografii din spectacolul Livada de vișini de Cehov, realizate de MIHAELA MARIN, va fi deschisă cu ocazia evenimentului lansării.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

iii-1

Share This Post