30 martie 2023 – Lansarea numărului DOINAȘ

30 martie 2023 – Lansarea numărului DOINAȘ, contemporanul nostru I,
al revistei Secolul 21 în Aula Magna a Universității de vest din Timișoara
Imagini de la eveniment
Adăugăm anunțului precedent detalii și imagini de la evenimentul din 30 martie a.c., organizat in Aula Magna a UVT, sub patronaj UNESCO și sub egida Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.
 Au fost prezenți cu intervenții la dezbatere: din partea Comisiei Naționale a României pentru UNESCO –  doamna Președintă Madlen Șerban și domnul Codrin Tăut, expert  pentru Cultură; din partea Universității de Vest-Timișoara, gazda evenimentului – doamna Dana Percec (CSUD), doamna Decan Loredana Pungă (Facultatea de Litere, Istorie și Teologie), domnii profesori Simona Constantinovici și Alexandru Ruja; din partea Fundației Culturale Secolul 21 – doamna Președintă Alina Ledeanu, alături de personalități prezente în numărul din revista Secolul 21 lansat la Timișoara – poeta Cleopatra Lorințiu, profesorul și cercetătorul Gabriel Andreescu. Intervenții interesante au avut și profesoarele Adina Lipovan și Camelia Belei, care au coordonat și spectacolul prezentat de elevii din zona natală a poetului Ștefan Aug. Doinaș.
În cadrul evenimentului, doamna Decan Loredana Pungă i-a oferit doamnei Alina Ledeanu o DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ ” pentru sprijinul acordat, cu profesionalism și dedicare, Facultății de Litere, Istorie și Teologie în organizarea de evenimente culturale”.

Share This Post